Испанският национал Аймерик Лапорт изглежда така, сякаш ще се завърне

...
Испанският национал Аймерик Лапорт изглежда така, сякаш ще се завърне
Коментари Харесай

Атлетик си връща Аймерик Лапорт

Испанският национал Аймерик Лапорт наподобява по този начин, като че ли ще се завърне в Европа това лято, с цел да играе на Европейското състезание в Германия под управлението на Луис де ла Фуенте, само че това е смяна, която той желае да направи непрекъсната.

29-годишният футболист мина в Ал Насър в Саудитска Арабия предишното лято от Манчестър Сити, само че изрази угриженост по отношение на стандартите в Близкия изток, като желанието му е да се завърне и да играе още веднъж на Стария континент.

Лапорт е обект на интерес от страна на Атлетик Билбао. Президентът Йон Уриарте сподели предишния септември, че са покрай това да го върнат в Билбао предишното лято и ще се опитат да го създадат още веднъж, в случай че Лапорт успее да контракти преустановяване на контракта си Ал Насър.
 Аймерик Лапорт: Има доста футболисти, които са нещастни в Саудитска Арабия
Аймерик Лапорт: Има доста футболисти, които са нещастни в Саудитска Арабия

Баскът за живота в страната от Близкия изток

Опитен и стабилен вид за защитата, Аймерик Лапорт сигурно ще стане обекта на интерес от страна на доста водещи европейски клубове, само че Атлетик Билбао е убеден, че ще си върне централния защитник, в случай че той приключи своя договор с Ал Насър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР