Волейболният национал Радослав Парапунов и първенеца на Сърбия Войводина НС

...
Волейболният национал Радослав Парапунов и първенеца на Сърбия Войводина НС
Коментари Харесай

Радо Парапунов и Войводина тръгнаха със загуба от Ястржембски в ШЛ

Волейболният национал Радослав Парапунов и първенеца на Сърбия Войводина Народно събрание Семе (Нови Сад) започнаха със загуба в груповата фаза на най-силния европейски клубен шампионат - Шампионската лига за мъже. Парапунов и съотборниците му паднаха като посетители на полския вицешампион Ястржембски Венгел (Ястржембие-Здруй) с 0:3 (23:25, 25:19, 20:25) в първия си мач от Група А на ШЛ, игран довечера пред над 2000 фенове.

Във втория кръг мачове в групата Войводина ще е хазаин на немския гранд Фридрихсхафен, до момента в който Ястржембски гостува на първенеца на Франция Монтпелие. И двете срещи са идната сряда (16 ноември).

Радослав Парапунов игра цялостен мач и стана най-резултатен за Войводина с 12 точки (1 ас и 44% успеваемост в офанзива - +4) , с колкото приключи и Давид Мехич (1 блок, 1 ас, 56% успеваемост в офанзива и 60% положително посрещане - +7).

За отбора на Ястржембски най-полезни станаха олимпийските първенци с Франция Тревор Клевено (3 блока, 2 аса, 60% успеваемост в офанзива и 73% положително посрещане - +14) и Стефан Бойер (1 ас и 64% успеваемост в офанзива - +11) със 17 и 15 точки за успеха.

Снимки: CEV.EU
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР