Волейболният национал Николай Пенчев, който носи екипа на Фенербахче, ще

...
Волейболният национал Николай Пенчев, който носи екипа на Фенербахче, ще
Коментари Харесай

Наш играч на Фенербахче подкрепя Лудогорец

Волейболният национал Николай Пенчев, който носи екипа на Фенербахче, ще поддържа Лудогорец в идния дуел от Лигата на конференциите.

В изявление пред bTV той показа, че има другари в родния футболен първенец и ще бъде на трибуните за срещата от третия кръг на груповата фаза.

" Тези дни разбрах, че Лудогорец ще играе против Фенербахче. Тук съм и ще поддържам тима, имам познати в него, с които съумях да се видя. Мисля, че ще участвам на мача, стига да съм свободен. Имам подготовка, само че на обяд. Доста от дълго време не съм бил на футболен мач. ", съобщи Пенчев.
 Разтърсеният Лудогорец излиза за достойнството си в Истанбул
Разтърсеният Лудогорец излиза за достойнството си в Истанбул

Разградчани се изправят против Фенербахче от 19,45 часа

" Имаме ужасно доста български спортисти по целия свят. Предполагам, че в Лудогорец не са очаквали да има българин, който играе във Фенербахче. Надявам се да са се зарадвали. Сигурен съм, че на стадиона ще има ужасно доста българи, които ще поддържат тима. Дано да се получи прекрасен мач. ", добави посрещачът.

" Аз съм си българин, тъй че ще бъда за Лудогорец. Имам другари в тима. Най-добре се познавам със Светослав Дяков, от много време. "

" Отдавна не съм бил на футболен мач, може би от дете. Не проследявам доста футбола като цяло, само че когато има забавни мачове от европейски или международни сигурно виждам. ", показа националът, който мина в турския гранд неотдавна, откакто през предишния сезон завоюва Купата на Украйна с Епицентър Подоляни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР