Волейболните шампионки от Марица (Пловдив) ще стартират днес (22 октомври)

...
Волейболните шампионки от Марица (Пловдив) ще стартират днес (22 октомври)
Коментари Харесай

Марица започва с домакинство на Славия

Волейболните шампионки от Марица (Пловдив) ще започват през днешния ден (22 октомври) новия сезон в Националната волейболна лига Демакс с домакинство на Славия (София). Двубоят ще се играе от 18:30ч. в зала Сила.

Маричанки се завръщат в зала Сила, откакто през втория полусезон домакинстваха в залата на Пловдивския университет. В залата Марица стана два пъти първенец през 2021 и 2022-та години.

Марица започва новия сезон в търсене на 10-та поредна шампионска купа, което ще е нов връх за България. През предишния сезон маричанки станаха единственият тим и при мъжете и при дамите във волейболния ни хайлайф, който може да се похвали с 9 следващи трофеи. Славия приключи на 4-то място през миналия сезон.

През предишния сезон Марица и Славия се срещнаха цели пет пъти. Маричанки победиха във всичките срещи, които бяха две за състезание, две в полуфиналните плейофи и една в полуфинала за Купа България.

Билетът за дуела ще е на цена от 5 лева Билетите ще се продават, на касата в зала Сила, само че може да ги закупитите и онлайн тук .

Припомняме, че в продажба към този момент са и абонаментните карти за новия сезон. Gold VIP Card 2023-2024 е на цена от 55 лева Карти ще се продават и преди началото на дуела.

Марица приготвя изненади за публиката и по време на дуела ще има лотария, а в това време се завръща и фотоконкурсът Снимай Марица.

Ела в залата и поддържа волейболните шампионки!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР