Волейболните шампиони от Нефтохимик 2010 (Бургас) взеха място за 1/4-финалите

...
Волейболните шампиони от Нефтохимик 2010 (Бургас) взеха място за 1/4-финалите
Коментари Харесай

Нефтохимик взе последното място за 1/4-финалите за Купата

Волейболните първенци от Нефтохимик 2010 (Бургас) взеха място за 1/4-финалите на шампионата за Купата на България. Играчите на Николай Желязков надиграха като посетители Пирин (Разлог) с в последния мач от 3-ия кръг на конкуренцията.

Така бургазлии се причислиха към Монтана, ЦСКА, Добруджа 07 (Добрич), Дунав (Русе), Черноморец 2008 (Бяла), Локомотив (Пловдив) и Хебър (Пазарджик) за 1/4-финалите.

Нефтохимик имаше преимущество през съвсем целият мач, като само във втората част играта бе по-оспорвана. В нея домакините бяха оптимално покрай противника, само че не съумяха да завоюват гейма. Шампионите демонстрираха по-голяма резистентност и темперамент и дадоха сериозен отпор. Впоследствие, Нефтохимик не срещна повече проблеми и се поздрави с чиста победа.

Най-полезни за Нефтохимик бяха Денис Карягин (4 блока, 2 аса, 75% успеваемост в офанзива и 70% положително посрещане) и Мирослав Градинаров (2 блока, 3 аса и 45% успеваемост в атака) с по 18 точки за успеха. За домакините от Пирин Александър Симеонов завърши със 17 точки (3 блока, 45% успеваемост в офанзива и 65% положително посрещане).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР