Волейболната легенда и член на УС на БФВ Борислав Кьосев

...
Волейболната легенда и член на УС на БФВ Борислав Кьосев
Коментари Харесай

Борислав Кьосев: Очаквам едно добро представяне на националния отбор

Волейболната легенда и член на УС на БФВ Борислав Кьосев показа, че чака едно положително показване на националния тим на почналото през вчерашния ден Европейско състезание.

" Мисля, че тимът е добре квалифициран и този старт с Гърция е добър за нас. Нашият тим, който в тази си групировка мисля, че ще потвърди, че има потенция и първата среща загатна, че работата на обсада и в нахлуване е добре свършена. Така, че чакам едно положително показване на националния тим, тъй като знаем, че едно Европейско състезание с толкоз тимове, ще бъде тежко, само че всеки един мач и всяка една победа е израстване ", призна Кьосев пред Sportal TV и Sportal.bg .

" Нещата към този момент се трансформират и би трябвало да вървим в посоката, в която вървят всички международни тимове. Да, нашият тим има потребност от още мъничко, от някой различен състезател, който да се включи, само че пък това, което демонстрират сега в 19-20-годишните и тези, които са 16-17-годишните, има невероятни гении, които ще бъде грехота да ги изпуснем в бъдеще. Ние би трябвало да постановяваме и в първия, и във втория тим такива момчета, които са бъдещето на България, тъй като няма безконечни състезатели, а волейболът е безконечен. Това е вярната посока ", сподели още легендата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР