Волейболистките на Казанлък Волей записаха осма победа в НВЛ-жени, след

...
Волейболистките на Казанлък Волей записаха осма победа в НВЛ-жени, след
Коментари Харесай

Казанлък повали Раковски след страхотна битка

Волейболистките на Казанлък Волей записаха осма победа в НВЛ-жени, откакто надвиха трагично над Раковски (Димитровград) с 3:2 (19:25, 25:15, 21:25, 26:24, 16:14) в дуел от група А на третия спомагателен шампионат, траял два часа и половина. Срещата бе изиграна в зала " Младост " в Димитровград.
В постоянния сезон тимовете си размениха по една победа - с 3:2 гейма и 3:0 гейма, надлежно в първи и осми кръг. Воденият от Борислав Крачанов отбор е пети в таблицата с 20 точки (8 триумфа, 9 загуби) , димитровградчанки са шести също с 20 точки (6 победи, 11 провали ). В първата част " розите " започнаха мощно, след което разрешиха на противника да обърне резултата.

Оформи се постоянна преднина и девойките на Диян Боюклиев поведоха. Впоследствие функциите се размениха и казанлъчанки завоюваха гейма без проблем. Третата част бе много оспорвана на моменти, само че домакините съумяха да наложат волята си и да излязат напред. Не по-малко конспирация предложи и четвъртият гейм - двата тима си сменяха водачеството, като в края играта бе точка за точка. Казанлъшките състезателки демонстрираха мощна воля и дух и по този начин мачът влезе в тайбрек.
Там те преобладаваха през по-голямата част от времето, само че в основните моменти атмосферата още веднъж бе напрегната. В последна сметка Патрисия Йончева и съотборничките й изковаха триумфа след 16:14 и 3:2 гейма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР