Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) са били изрядни в изискванията

...
Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) са били изрядни в изискванията
Коментари Харесай

Огнян Томов: Имаме отрицателни тестове за коронавирус 72 часа преди мача с Хебър

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) са били изрядни в условията за медицинските ограничения преди мача с Хебър (Пазарджик) от втори кръг на Суперлигата при мъжете, в който домакините надиграха противника в зала " Младост " след сложна борба с 3:2 гейма. Това съобщи за президентът на Нефтохимик Огнян Томов, който желае да опровергае всички подозрения за възможна опция за нередовни играчи.



Два дни след въпросният дуел волейболистите на бургазлии се подложиха още веднъж на проби, като 10 от тях дадоха позитивни проби за Ковид-19. Броят им продължи да нараства, откакто още играчи демонстрираха признаци. Това докара до карантина за тима, прекратяване на всякаква активност в клуба, както и анулация на срещите от Суперлигата от идващите два кръга.

Огнян Томов съобщи, че отборът му се тества постоянно, за разлика от някои други тимове в Суперлигата, които не го вършат, а това е безусловно безконтролно отношение в днешната комплицирана конюнктура.

„ Не знам кой какви искания има, само че настоявам, че Нефтохимик е безупречен и към този момент голям брой пъти до момента прави проби за Ковид-19. Такива бяха направени и 72 часа преди дуела с Хебър. Искам да заявя, че не е имало волейболисти със признаци по време на срещата. Всичките проби на записаните играчи за този дуел са негативни. Прилагам документи за това “, сподели още за BGvolleyball.com президентът на бургазлии.

Тестовете за Ковид-19 на всички записани от Нефтохимик за мача с Хебър можете да видите тук:




























Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР