Волейболистите на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за Отбор №1 на

...
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за Отбор №1 на
Коментари Харесай

Иван Станев: Един два мача без публика да – играл съм, но цял сезон никога

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) завоюваха наградата за Отбор №1 на месец ноември в обичайна анкета на Пресклуб България, като признанието е за класирането им на 1/8-финал в Европа.

Разпределителят и капитан на пазарджиклии Иван Станев, който бе измежду представителите на Хебър за церемонията по награждаването, съобщи, че е мъчно да се поддържа високо спортно равнище в същото време на пандемия и прекъсване на шампионатите, само че отборът ме ще направи всичко допустимо да се приготви добре за втория полусезон в Суперлигата.
„ Доста забавен полусезон се получи до момента в Суперлигата. Непривичен, тежко е за всички. Принудителните накъсвания поради пандемията, водят до доста компликации за състезателите – излизаш от темп, когато нямаш публични мачове. Тренираш, готвиш се за даден дуел, той се отсрочва, готвиш се за идващия - той също се отсрочва. Трудно е да поддържаш високо спортно равнище. Също по този начин е много тежко без аудитория. Един два мача без аудитория да – играл съм, само че цялостен сезон в никакъв случай! Доста е тежко и потискащо. Надявам се скоро още веднъж да играем пред цялостни трибуни. "

" Засега сме здрави, нека дя няма и травми. Пожелавам си да създадем една солидна зимна подготовка. Да сме подготвени за втория полусезон и да бъдем в оптимално положение за нови победи в Суперлигата “, добави още Иван Станев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР