Волейболът обедини Пловдив през 2017-а година. Жените на Марица успяха

...
Волейболът обедини Пловдив през 2017-а година. Жените на Марица успяха
Коментари Харесай

Волейболът обедини Пловдив през 2017-а година

Волейболът сплоти Пловдив през 2017-а година. Жените на Марица съумяха да създат неповторима атмосфера в зала " Колодрума ", а пловдивчани за първи път от години чакат с неспокойствие всяка последваща изява на своите любимки. За първи път над 4 хиляди души пристигнаха на първия мач на Марица от груповата фаза на Шампионската лига против класния състав на " Динамо Казан ".

Пловдив

Пловдивските почитатели изплащат 2017-а година като една от най-успешните за женския волейбол. Класирането на Марица в Шампионската лига е резултат от упоритата работа на целия колектив, който сподели, че инвестицията в надарените деца и търпението се възнаграждават с победи на игралното поле и обичта на публиката.
Иван Петков – старши треньор на ВК " Марица Пловдив ": " Радвам се, че хората правят оценка това, което вършим. Радвам се че идват, удовлетворени сме от това, което следят. "
Отборът на Марица още веднъж стана първенец на България при дамите, а с класирането си в най-силния европейски шампионат пловдивчанки демонстрираха необикновен скок в своето развиване през последните години.
Симона Димитрова: " Мисля, че волейболът, в Пловдив изключително, е спорт, който сплотява, събираме и аудитория и мисля, че е доста добре. " Ради Тенева – капитан на ВК " Марица Пловдив ": " Ние станахме спортисти на Пловдив, което ни изненада поради триумфа, че се класирахме в шампионската лига. Много сме щастливи с обстоятелството. "
Спортната общност под тепетата още веднъж има своя обичан тим в лицето на волейболния " Марица Пловдив ". Със сигурност през новата 2018-а зала " Колодрума " ще усъвършенства върха по посещаемост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР