Волен Сидеров и Цветан Цветанов си стиснаха ръцете пред камерите

...
Волен Сидеров и Цветан Цветанов си стиснаха ръцете пред камерите
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Коалицията е стабилна

Волен Сидеров и Цветан Цветанов си стиснаха ръцете пред камерите след среща в Народното събрание, заяви БГНЕС. „ Стабилна е обединението, нямаме безусловно никакви разминавания, имаме разнообразни отзиви, само че считам, че във формата на разговор, ще бъдат изчистени и ще бъдем единни в пленарна зала, и ще бъдем българският кабинет ”, съобщи Цветан Цветанов. Според Сидеров те са длъжни да се срещат, имат съдружни връзки и би трябвало да го вършат по-често. „ Така че това беше една среща работна, рутинна, нищо повече ”, сподели той.
Цветанов също съобщи, че са стигнали до извода, че би трябвало да си приказват по-често.
Срещата на ръководещата коалиция се организира в стаята на Обединени патриоти. Още през вчерашния ден Цветанов сподели, че неяснотите в обединението няма да се вземат решение през медиите, а ще желае среща очи в очи. Преди срещата пред медиите Валери Симеонов изясни, че няма напрежение сред него и Волен Сидеров, съобщи Нюз.бг. На мен нищо не ми тежи, изясни Симеонов във връзка думите на Сидеров, че е подготвен да го смени, в случай че поста му тежи. Работел съм под огромно натоварване, само че за промяната няма никакъв проблем, акцентира той. Но имало процедури за промяна на постовете.
Симеонов не желае Сидеров да бъде отхвърлен от поста на ръководител на парламентарната група на Обединени патриоти. Отношенията в едно семейство са си работа на фамилията, отсече Симеонов за драмите в обединението. Иначе той е безапелационен, че не може да приказва зад тила на Волен Сидеров.
Междувременно депутатът от ГЕРБ Делян Добрев позволи " хипотетична " промяна на " Атака " с „ " Воля " в ръководещата коалиция, заяви Медиапул. Той разви тезата си във връзка офанзивата на водача на " Атака " Волен Сидеров против ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и двамата вицепремиери Валери Симеонов и Красимир Каракачнов. " Ако има напрежение, то би трябвало да се разисква в границите на съдружния съвет. Това, което чуваме, звучи като напрежение вътре в Патриотичния фронт, а не като напрежение сред Обединени патриоти и ГЕРБ ”, съобщи Делян Добрев.
По думите му видяно математически броят на депутатите на " Атака " е почти еднакъв на тези на Веселин Марешки, които също поддържат кабинета. " Хипотетично могат да бъдат заместени с друга сходна по мярка парламентарна група - тази на Марешки ", сподели
депутатът от ГЕРБ.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР