Вокалистът на Prodigy е умрял вследствие на обесване и наркотични

...
Вокалистът на Prodigy е умрял вследствие на обесване и наркотични
Коментари Харесай

Кийт Флинт е умрял от обесване, но още не може да се каже дали се е самоубил

Вокалистът на Prodigy е починал в резултат на обесване и наркотични субстанции в кръвта му, само че липсват задоволително доказателства, че той е направил самоубийство. За момента това е заключението от следствието за повода за гибелта му, съобщи " Ройтерс ".

В кръвта на Кийт Флинт е открита примес от кокаин, кодеин и алкохол. Окончателен резултат от следствието в Есекс ще бъде разгласен през идващия месец. Засега обаче английското разследване не може да каже сигурно дали фронтменът на Prodigy е направил самоубийство.

Според следователя Каролин Бийсли-Мъри въз основата на доказателствата не може да се заключи дали гибелта му е била случай или самоубийство. Тя допъва обаче, че не са открити съмнителни съмнителни условия или наличието на втори човек.

" Никога няма да разберем какво е минавало през мозъка му тогава ", сподели представител на следователя.

На 4 март 49-годишният Кийт Флинт беше открит мъртъв в дома си в Англия. Медици от Есекс са били извикани по сигнал за мъж в безсъзнание. Изпратени са кола за спешна помощ и хеликоптер, само че когато медицинските екипи идват на място, музикантът към този момент е умрял.

Кийт Флинт Кийт Флинт е роден е на 27 март 1969 година в Брейнтрий, графство Есекс. Първоначалната му роля в Prodigy е на танцьор, само че лека-полека се трансформира във фронтмен на групата. Групата, основана през 1990 година от Лиъм Хаулет, е един от основоположниците на жанра биг бийт дружно с актьори като The Chemical Brothers и Fatboy Slim.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР