Вокалистът на Айрън Мейдън Брус Дикинсън ще пристигне в София

...
Вокалистът на Айрън Мейдън Брус Дикинсън ще пристигне в София
Коментари Харесай

Брус Дикинсън от "Айрън Мейдън" предства свое авторско шоу в България

Вокалистът на " Айрън Мейдън " Брус Дикинсън ще дойде в София със свое авторско шоу, озаглавено " За какво служи този бутон – Вечер - диалог с Брус Дикинсън " на 23 декември в зала 1 на НДК, оповестиха уредниците от " София Мюзик Ентърпрайзис ".

Брус Дикинсън става вокалист на групата през 1981 година и след няколко спирания продължава да е неин фронтмен и до през днешния ден. Освен това е прочут с това, че е настоящ самолетен водач и капитан, който даже ръководи самолета при някои от турнетата на метъл бандата. Също по този начин е авиационен бизнесмен, пивовар, ефирен артист, сценарист, създател на бестселъри, а също така води и лекции на тематика мотивация, има два издадени романа и е интернационален фехтовач.

През 2017 година Дикинсън стартира да популяризира автобиографията си " За какво служи този бутон ", която се появи на български език през 2018 година в каталога на издателство " Сиела ". В тази връзка той прави няколко литературни четения и срещи с почитатели и медии в разнообразни театри във Англия. Оттогава, " За какво служи този бутон – Вечер - диалог с Брус Дикинсън " се трансформира в негово авторско шоу, което прилича стандъп комедия с дълготрайност два часа.

Шоуто е разграничено на две елементи. В първата Дикинсън споделя по занимателен и комичен метод за живота си посредством разнообразни истории и персонални фотоси. Често измежду анекдотите от книгата се появяват и непубликувани такива.

Втората част е отредена напълно за въпроси и диалог с музиканта.

Билетите за шоуто " За какво служи този бутон – Вечер с Брус Дикинсън " са на цени от 45 до 120 лв. и влизат в продажба от през днешния ден, 4 юли в мрежата на " Ивентим ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР