Военното производство на Русия е критично отслабено и не отговаря

...
Военното производство на Русия е критично отслабено и не отговаря
Коментари Харесай

Руската отбранителна индустрия е критично отслабена, Путин е бесен

Военното произвеждане на Русия е сериозно отслабено и не дава отговор на условията на Министерството на защитата и нуждите  окупационните военни сили в Украйна.

Това оповестява РБК-Украйна, базирайки се на настояща информация на Британското министерство на защитата, оповестена в Twitter.

Военни специалисти означават, че удостоверение за този проблем в отбранителната промишленост са и обществените изявления и изяви на представители на управлението на Руската федерация. 

Така да вземем за пример, на 9 февруари заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев посети Омския машиностроителен цех и прикани за увеличение на производството на танкове.

Освен това съветският деспот Владимир Путин по време на среща на 12 февруари остро разкритикува вицепремиера Денис Мантуров, който дава отговор за отбранителната промишленост, обвинявайки го, че приказва „ нелепости “.

„ Висшите съветски водачи евентуално ще осъзнаят, че военно-промишленото произвеждане на страната се трансформира в сериозна уязвимост, която се изостря от стратегическите и оперативни неверни, които бяха направени по време на нахлуването в Украйна “, изясняват офицерите от разузнаването.

Според разузнаването военното произвеждане на Русия не дава отговор на потребностите на Министерството на защитата от запаси, които са нужни на окупаторите в Украйна, както и възобновяване на запасите от оръжия.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР