Военното министерство започва ударна продажба на имоти с отпаднала необходимост,

...
Военното министерство започва ударна продажба на имоти с отпаднала необходимост,
Коментари Харесай

МО започва ударна продажба на имоти и въоръжение

Военното министерство стартира ударна продажба на парцели с отпаднала нужда, въоръжение и друга техника, с цел да компенсира разноските към пандемията.

Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов заяви, че към този момент има график за продажба на 158 парцела, а се форсира и продажбата на ненужната техника.

Военното министерство от години е затруднено да продаде непривлекателните парцели с отпаднала нужда и те натрупат единствено разноски. В същото време апетитните имоти бързо намират притежатели, като постоянно има съмнения за далавери.

През последните години МО ограничи “брокерските си действия “, само че в не толкоз далечното минало прокуратурата разследваше разнообразни заменки и продажби.

В писмен отговор на парламентарен въпрос, заложен от Христо Проданов (БСП), Каракачанов написа, че МО се пробва да актуализира разноските на министерството, като отсрочва поемането на нови финансови задължения. В същото време той е безапелационен, че огромните военни планове няма да бъдат отлагани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР