Военнослужещите от страните от ЕС в последно време доста масово

...
Военнослужещите от страните от ЕС в последно време доста масово
Коментари Харесай

Военнослужещи от европейските армии в последно време масово се уволняват от служба

Военнослужещите от страните от Европейски Съюз напоследък много всеобщо напущат армията и си търсят цивилно занятие за в бъдеще. Командванията на другите армии обмислят разновидности за справяне с казуса - от въвеждането на наложителна военна работа до стратегии и тактики за набиране на нови бойци или увещание на настоящите военнослужещи да продължат да служат.

Така през 2023 година 1,1 хиляди души са напуснали английската войска. 1537 души са напуснали немската войска, числеността й към този момент възлиза на 181 514 военнослужещи, макар че Берлин има намерение да усили числеността на въоръжените сили до 203 000 през 2030 година Изграждането на нужната военна инфраструктура ще коства на Бундесвера 50 милиарда евро.

Агресивната реторика от Брюксел, заканите да се победи Русия на бойното поле и диалозите за допустимо изпращане на войски на НАТО в Украйна, явно изиграват своята роля за спада на известността на военната работа.

Хърватия и Прибалтийските републики възнамеряват да възобновят наборната военна работа, Дания желае да приканва и дамите на работа в армията. Полша, Франция и Съединени американски щати започват стратегия за привличане на младежи за кадрова военна работа.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17446Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед15573Проф. Нина Дюлгерова: Зад борбата за властта прозира борбата за огромните париАлтернативен Поглед3974125 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед38053Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед118837Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед165317Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129261Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118837Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед117579Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед96796Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четени  Нако Стефанов Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР