Военноморският музей във Варна организира конкурс за детска рисунка под

...
Военноморският музей във Варна организира конкурс за детска рисунка под
Коментари Харесай

Военноморският музей - Варна организира конкурс за детска рисунка „За да има море и утре“

Военноморският музей във Варна провежда конкурс за детска рисунка под надпис „ За да има море и на следващия ден “ в поддръжка на опазването на околната среда и Черноморското крайбрежие.

В него могат да се включат всички млади създатели, които са подготвени да изразят своето отношение, блян и концепциите си за щадящ природата метод на живот, употребявайки като средство своята фикция и художествени умения.

Правила:

- В състезанието могат да се включат деца от 6 до 16 години, като те ще бъдат разграничени в две възрастови групи – от 6 до 12 години и от 13 до 16 години;

- Творбите би трябвало да се придържат към тематиката за запазване на морето;

- Рисунките да бъдат на картон с размер 25х35 см, като техниката е без ограничение;

- В период до 20 май 2022 година рисунките би трябвало да бъдат предадени или изпратени във Военноморския музей на адрес: Варна, 9000, бул. „ Приморски “ 2, за състезанието „ За да има море и на следващия ден “.

Рисунките на всички участници ще бъдат показани в галерия в Деня на околната среда – 5 юни. Най-добрите от двете възрастови групи ще бъдат наградени при откриването на изложбата. В същия ден във Военноморския музей ще се организира и „ синя “ акция. Всеки, който донесе ненужните си пластмасови бутилки, ще получи картичка с рисунка, взела участие в състезанието, и информация за методите за понижаване на потреблението на естествените запаси, ограничението на отпадъците и тяхното преработване. Събраните пластмасови боклуци ще бъдат предадени за преработване.

За контакти: 0886868978, 052 73 15 23 – Величка Киндекова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР