Военномедицинска академия получи като дарение 6 нови линейки. Ключовете за

...
Военномедицинска академия получи като дарение 6 нови линейки. Ключовете за
Коментари Харесай

ВМА получи дарение 6 нови линейки от най-висок клас

Военномедицинска академия получи като подаяние 6 нови коли за спешна помощ. Ключовете за тях бяха връчени на директорa на болничното заведение ген. Венцислав Мутафчийски от предприемача Петър Манджуков, заяви NOVINI.bg

По думите на ген. Мутафчийски един от първите хора, които са се обадили като е почнала рецесията с ковид, с цел да създадат подаяние, е бил точно Петър Манджуков. " Обсъдихме с него кой да е характерът на дарението. Изповядвали сме един принцип, а точно да е дългогодишен актив за ВМА. Това са шест най-голям клас рейномобила. Това беше доста сложна задача за него, само че той се оправи за няма и месец. Искам да изкажа пред вас, нашата най-дълбока признателност, тъй като това е в името на нашите пациенти. В незабавната помощ от извънредно значение е по какъв начин ще се постъпи в първите минути. Вие сте образец за редица богати и състоятелни хора за това по какъв начин би трябвало да бъдат обърнати с лице към проблемите в опазването на здравето ", сподели още ген. Мутафчийски.

" Бих желал да бъде непретенциозен образец за бизнеса и да застанем зад страната, тъй като българският бизнес може доста. Трябва да запазим нашите лекари. Ще даря общо 1 млн. лв., а тези коли за спешна помощ костват 700 000 лв.. Другите акции няма да са толкоз обществени. Трябва да създадем по този начин, че да си оказваме помощ в тази сложна обстановка ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР