Военно-промишленият комплекс на САЩ може отново да спечели от ескалацията

...
Военно-промишленият комплекс на САЩ може отново да спечели от ескалацията
Коментари Харесай

GT: Американският военно-промишлен комплекс може да спечели от конфликта в Близкия изток

Военно-промишленият комплекс на Съединени американски щати може още веднъж да завоюва от ескалацията на палестинско-израелския спор, както в тази ситуация с рецесията в Украйна, написа китайският държавен вестник Global Times.

Според изданието бързото даване на военна помощ още един път ни припомня, че военно-промишленият комплекс на Съединени американски щати още веднъж ще завоюва от близкоизточния спор. Авторите на публикацията считат, че рационалният метод за деескалация на спора е да се призове за въздържаност и ранно преустановяване на огъня.

Но американските чиновници са заети да разпалват пламъците, като дават военна помощ, отбелязва вестникът. Изданието записва и растеж на акциите на американските отбранителни компании през последните 7 дни.

Междувременно съветският външен министър Сергей Лавров съобщи, че след края на горещата фаза на спора в Близкия изток Руската федерация се надява да одобри съществено задължението да извърши решенията на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за основаването на страната Палестина.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР