Военният потенциал на почти всички големи държави от НАТО се

...
Военният потенциал на почти всички големи държави от НАТО се
Коментари Харесай

Путин: Армията ни ще става все по-силна, ограничения във финансирането няма

Военният капацитет на съвсем всички огромни страни от НАТО се употребява интензивно против Русия. Независимо от това задачите на " специфичната военна интервенция " сигурно ще бъдат изпълнени, а сигурността ще бъде обезпечена на всички съветски територии, съобщи президентът на Русия Владимир Путин на разширеното съвещание на колегията на съветското министерство на защитата.

На срещата се разисква провеждането на " специфична военна интервенция " в Украйна и резултатите от активността на съветските въоръжени сили през 2022 година

На срещата участват командващите на военни окръзи и всички служби на съветските въоръжени сили, ръководители на централни органи на военното ръководство и представители на федералните органи на изпълнителната власт.

Путин стартира речта си пред колегията на Министерството на защитата с минута безмълвие в памет на починалите бойци.

Ето какво още сподели съветският президент:
Потенциалът на съветските въоръжени сили се усилва с всеки минал ден, този развой ще продължи. " Искам да обърна внимание на министъра на защитата, на началника на Генералния щаб, на всички командири, които са показани тук, че нямаме никакви ограничавания във връзка с финансирането ", сподели Путин и добави: " Държавата, държавното управление дава всичко, което армията желае. Всичко. Надявам се, че отговорът ще бъде вярно дефиниран и ще бъдат реализирани съответните резултати. " Информацията за силите и въоръжението на НАТО би трябвало да бъде оценена и употребена за създаване на съветските въоръжени сили, както и големият опит, насъбран от частите по време на специфичната интервенция. Офицерите и сержантите, които са натрупали опит по време на специфични интервенции, би трябвало да бъдат назначени предпочитано на нови длъжности. Трябва да се създават дронове и да се употребяват в армията - те би трябвало да са на всички места. Военнослужещите би трябвало да разполагат с всичко от най-голям клас, в това число оръжия, комплекти за първа помощ, униформи, пакети с хранителни артикули и съоръжение за нощно виждане. Руските военни работят самоуверено и твърдо в зоната на " специфичната военна интервенция ", борят се борят по този начин, както са се сражавали по време на Войната от 1812 година, Първата международна война и Великата отечествена война. Бойните дейности откроиха проблеми, по които би трябвало да се работи, в това число комуникациите; Трябва да се изпитва работата на военното съоръжение в действителни бойни условия; някои въоръжения работят съвършено, други би трябвало да бъдат усъвършенствани. Руската федерация ще поддържа и усъвършенства бойната подготвеност на своята нуклеарна триада, която е в основата на салдото на силите в света. " Ще продължим да поддържаме и подобряваме бойната подготвеност на нуклеарната триада. Това е главната гаранция за опазване на нашия суверенитет и териториална целокупност, стратегическия паритет, салдото на силите в света като цяло ", съобщи Путин. Междуконтиненталните ракети " Сармат " ще бъдат въведени в бойно дежурство в близко бъдеще. Трябва да усилят бойните качества на съветските военновъздушни сили; Половината от мобилизираните 300 000 души се образоват на полигони, което е задоволителен запас. Частичната готовност разкри някои проблеми. Системата на службите за набиране на военнослужещи би трябвало да бъде осъвременена. Силата на Русия постоянно е била в единството на армията и народа, по този начин ще бъде и през днешния ден.
След Путин думата взе министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу.

Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР