Военния сим с танкове на Wargaming, World of Tanks, може

...
Военния сим с танкове на Wargaming, World of Tanks, може
Коментари Харесай

World of Tanks може да се появи и за Switch

Военния сим с танкове на Wargaming, World of Tanks , може да получи версия за Nintendo Switch . Това стана ясно от изявление на представител на студиото с GamesTM. При едно изискване обаче: продължаващо нарастване на инсталационната база на конзолата. Предвид неспиращата известност на Switch, може да предположим, че новата подпора на Nintendo ще получи WoT.

„ Всеки ми задава този въпрос и не, че нямаме много Switch конзоли в офиса “, споделя старши гейм дизайнера Даролд Хига , допълвайки, че доста от разработчиците на играта са влюбени в Switch. „ Тъй като World of Tanks е F2P и не сме към момента наясно с цифрите, ще е нужно да изчакаме да забележим какъв брой нарастване ще имат продажбите на конзолата. Трябва да доближи несъмнено равнище, с цел да я включим в проектите си . Работата е там, че ние не предлагаме „ стока от лавиците “ и имаме потребност от огромен брой играещи, с цел да може да възвърнем инвестицията си по включване на платформата “, изяснява Хига, споделяйки, че в студиото наблюдават деликатно нещата.

Що се отнася до хардуера, той декларира, че Switch е изцяло съответна платформа за WoT . „ Инженерите ни ще отделят нужното време, с цел да върви безпрепятствено. Но и тук идва казуса: би трябвало да сме уверени, че разполагаме с задоволително бюджет, с цел да им заплатим за отделеното време. От GamingBolt, на собствен ред разясняват това, че вземайки поради, че играта се държи чудесно на Xbox 360, а Switch е няколко пъти по-мощна подпора от нея, преместването ѝ за технологията на Nintendo, не би трябвало да е проблем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР