Военните във Венецуела наистина са настроени за промяна, но те

...
Военните във Венецуела наистина са настроени за промяна, но те
Коментари Харесай

Венецуелските военни са против подкрепата на САЩ

Военните във Венецуела в действителност са настроени за смяна, само че те не желаят американците, в този случай Съединени американски щати, да управляват тази смяна. Това сподели доктор Анета де ла Мар-Икономова, учител в Университета в Богота, в предаването „ В развиване “ с водещ Делян Петришки, написа " Блумбърг ".

``
реклама

„ Военните не желаят да разрешат смяната във Венецуела да стане с развяването на знамето на Съединени американски щати, американците също го знаят. Това е доста главен фактор за развиването на събитията в страната “.

Де ла Мар-Икономова уточни, че за самопровъзгласилия се за президент на страната Хуан Гуайдо тези условия вършат все по-трудна обстановката.

„ Много е мъчно за Гуайдо, тъй като той стартира без помощта на Съединени американски щати и тогава можеше да сплоти по-големи кръгове във Венецуела... За момента Гуайдо прави всичко допустимо, с цел да не спре протеста... В огромна част той импровизира и в това е неговата мощ “.

Срещата сред външните министри на Съединени американски щати и Русия - Майк Помпео и Сергей Лавров, беше от изключителна значимост, акцентира Де ла Мар-Икономова.

„ Конфликтът във Венецуела няма да се реши на улицата, колкото и да стачкуват поддръжниците на президента Николас Мадуро или тези на опозиционера Гуайдо... Изводът на Лавров и Помпео, че потреблението на военна мощ във Венецуела не е уместно нито за Съединени американски щати, нито за Русия е основен, още повече, че с него те нападнаха аргумента на Мадуро, че се готви прелом и има военна намеса “.

Според госта речта на Мадоро от 30 април, в която той разгласи, че „ ще се режат глави при изменничество “ значи, че режимът е бил изплашен.

„ Мадуро не може постоянно да подценява филантропичната рецесия в страната “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 n eXu s (преди 1 минута) Рейтинг: 32654 | Одобрение: -35161 Ами тогава да си стоят с 8-те $ заплата и режима на тока! Ако щат! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР