Военни в Германия готвели политически убийства. Заговорниците служели в елитна

...
Военни в Германия готвели политически убийства. Заговорниците служели в елитна
Коментари Харесай

Военни в Германия готвели политически убийства

Военни в Германия готвели политически убийства . Заговорниците служели в елитна част. Техният брой бил към 200 души.

Това разкрива списание " Фокус ".

Заговорниците подготвяла специфична интервенция, която имала за цел да провокира безпорядък по улиците на главните немски градове. За задачата с изключение на политически убийства  се подготвяли и такива на имигранти и бежанци , които са упреквани от крайнодесните в повишаването на обществените разтърсвания.

Насилието трябвало да се организира в " Дена Х ", за когато военните възнамерявали да убият водача на Зелената партия Клаудия Рот, външния министър Хайко Мас и някогашния президент Йоахим Гаук.

Тези трима политици са известни със своите демократични възгледи. Все отново управляващите са съумели да разкрият заговора в елитните елементи на Бундесвера, преди да бъдат осъществени убийствата.

Всички заговорници принадлежали на групата " Унитер ". Тя е учредена през 1996 година и има за цел да подкрепя ветераните от задачите в Афганистан и Африка.

От " Унитер " отхвърлят обвиняванията. Все отново управляващите са претърсили тренировърни лагери на армията по  границата с Австрия и Швейцария за оръжие, боеприпаси, пари и нефт.

През 2015 година канцлерът Ангела Меркел отвори границите на Германия за хиляди бежанци, бягащи от войните в Близкия изток.

Това провокира митинг на част от немското общество. Това откри израз в повишаването на известността на националистите от Алтернатива за Германия./ news.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР