Военен съд Пловдив осъди на затвор служител под пагон, заради

...
Военен съд Пловдив осъди на затвор служител под пагон, заради
Коментари Харесай

Осъдиха военен на затвор за притежание на марихуана

Военен съд Пловдив осъди на затвор чиновник под пагон, поради шофиране под въздействие на наркотични субстанции и владеене на близо 10 грама марихуана през вчерашния ден.

На 11 юли тази година боен бил арестуван за шофиране откакто се почерпил с марихуана. След инспекция, под предния похлупак на персоналното му БМВ бил открит плик с тегло 9,819 грама от същото наркотично вещество, а в джоба на спортния екип му имало още 0,594 грама.

„ Чух в какво съм упрекнат. Разбирам го и се признавам се за отговорен. Сключили сме съглашение с прокурора и сме го подписали. Наясно съм с последствията от него и съм склонен с тях “, сподели обвинявания мъж пред магистратите.

Съдът одобри и утвърди постигнатото по делото съглашение сред военния прокурор – подполк. Ангел Узунов и юриста на обвинявания. Темида наложи едно от най-тежките санкции - шест месеца отнемане от независимост за военния. Също по този начин го лиши от правото да ръководи МПС в период от половин година. Мъжът е получил и разпоредба за уволняване от военното отделение, в което служил, поради действието си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР