Водороден електромобил и водородни коли играчки бяха показани днес от

...
Водороден електромобил и водородни коли играчки бяха показани днес от
Коментари Харесай

Водороден електромобил и водородни коли играчки бяха показани днес за децата! Бяха прожектирани също образователни клипове и филми на…

Водороден електрически автомобил и водородни коли играчки бяха показани през днешния ден от 11.00 до 15.00 часа пред постройката на Българската академия на науките, на ул. “15-ти ноември” 1, оповестиха от пресцентъра на Българска академия на науките. За Деня на детето бяха прожектирани също просветителни клипове и филми, представено от Блиц.

Срещу показване на удостоверение за ръководство на МПС присъстващите имаха опцията да тестват водородния електрически автомобил “Toyota mirai fuel cell”.

Организатори на самодейността са Институтът по електрохимия и енергийни системи при Българска академия на науките и “Технократи”, като тя е част от съпътстващата стратегия на срещата за десетата година на Съвместното дружество “Горивни кафези и водород” в София.

Българската академия на науките е сътрудник в предприятието “Горивни кафези и водород”. Водородните технологии имат голям капацитет за понижаване на излъчванията от CO2 в превоза и за диверсификацията на източниците на сила.

Затова тези технологии способстват за понижаване на излъчванията на парниковите газове, разрешат да се увеличи каузи на възобновимите енергийни източници и доста да се понижи общото ползване на сила.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР