Водопроводчиците не искат да знаете това – отпушете запушените тръби

...
Водопроводчиците не искат да знаете това – отпушете запушените тръби
Коментари Харесай

Водопроводчиците не искат да знаете това – отпушете запушените тръби сами, без агресивни препарати и скъпи майстори!

Водопроводчиците не желаят да знаете това – отпушете запушените тръби сами, без нападателни препарати и скъпи майстори!
Рано или късно ще се случи тръбата на мивката в кухнята, банята, ваната или тоалетната да се запуши. Обикновено този проблем е последван от наводняване и противен аромат, приближаващ от канализацията.

Въпреки че има доста разновидности по какъв начин да решим казуса, нормално се обръщаме към нападателните химически препарати или търсим експертната помощ на водопроводчик, чието идване може да чакаме и с дни.

Но водопроводчиците към този момент не ви трябват, тъй като има доста по-добро, ефикасно и на ниска цена решение , с чиято помощ сами може да отпушите тръбите на ваната, мивките в кухнята и банята или тоалетната без цапане и за единствено секунда!

Всичко което би трябвало да извършите, е да се въоръжите с верния инструмент, с който ще бъдете майстори сами за себе си и с лекост ще отпушите запушените тръби в дома, банята или кухнята.

По-добър от който и да водопроводчик
Тръбите могат да се запушат във всеки дом, тук няма правила. Това може да се трансформира в същински призрачен сън. В такива случаи нападателните химически препарати, които нормално са ви първи на разположение, са ефикасни единствено от елементи, а и са нездравословни както за вашето здраве, по този начин и за водопроводните тръби.

Честата приложимост на мощни химически препарати за разчистване и отпушване може да докара до разяждане, пукнатини по тръбите и спукването им. Това е доста по-лошо от запушването, тъй като ще би трябвало да ремонтирате цялата канализационна система, което може да бъде сериозен удар за бюджета ви.

Но в този момент съществува ново и изцяло елементарно решение, с чиято помощ ще отпушите тръбите без да ползвате никакви препарати . Това новаторско решение е по-известно под името Cloggsy .






Става дума за един дребен инструмент, по-точно револвер за отпушване на канали с въздух под високо налягане, напомнящ на детски воден револвер. Но типът му не би трябвало да ви заблуждава. Благодарение на този привидно чудноват инструмент ще отпушите мивката и тоалетната със единствено едно елементарно натискане на спусъка.

Но по какъв начин е допустимо това? Лесно! Работи на правилото на въздушната помпа, т.е. посредством изпускане на въздух под налягане, отпушващ запушените тръби, и не допуска използването на каквито и да е нападателни химически препарати.

Не единствено ще отпуши тръбите, само че и ще ви помогне да спестите купища пари, които бихте дали за водопроводчик и то за няколко минути работа, която може да свършите и сами.

Тръбите ще бъдат почистени след единствено едно натискане на спусъка
Cloggsy е повсеместен и доста сполучлив инструмент. Безпроблемно отпушва и мощно запушените тръби, цялостни с коса, храна, хартия или други отпадъци.

Освен това, този удобен револвер за отпушване на канали с въздух под високо налягане може да се употребява за всички типове тръби . Предлага се в комплект с четири наставки за отпушване с друга величина и форма.

Подходящ е за отпушване на кухненската мивка или канализацията в банята – за тоалетни чинии, вани, душ кабини, умивалници или подови канализации.

Лесен е за прилагане не е нужно да имате прелиминарен опит или знания. Не се постанова да запретвате ръкави – благодарение на този инструмент тръбите ще бъдат отпушени преди да си вдигнете ръкавите.

Всичко, което би трябвало да извършите е да изберете подобаващата наставка и да я фиксирате добре. След това би трябвало го напомпате с въздух благодарение на буталото.

След като извършите всичко това, напълнете с вода запушения домашен детайл. Преди да натиснете спусъка се уверете, че наставката е сложена тъкмо върху изхода на тръбата. След това натиснете спусъка, който с огромна мощ и за секунда ще изтласка въздуха и ще отпуши запушената тръба . После просто вдигнете револвера и водата ще изтече в канала.

Безопасен за приложимост и екологично съгласуван инструмент
Този супер мощен револвер за отпушване на тръби е изцяло безвреден за приложимост . Ползването му не допуска използването на химически препарати, които могат да повредят тръбите, а също така могат да навредят и на здравето ви. Агресивните химически средства могат да бъдат рискови за кожата, а също така отделят нездравословни пари, които може да вдишате непотребно.

Cloggsy е екологично съгласуван артикул, който не може да ви навреди по никакъв метод. Ето за какво той е верният избор, когато приказваме за принадлежности за поддръжка и разчистване на канализационната система в дома ви или на други обекти. Може да го ползвате още веднъж и още веднъж, без никакви отрицателни последствия.



Подгответе се за същинска изненада
Поръчайте своя удобен револвер за отпушване, с който независимо и за единствено няколко секунди ще се справите със запушените тръби, от които идват непоносими миризми, поради които постоянно се срамувате пред гостите.

Ако поръчате през днешния ден, ще получите особено понижение от невероятните 50% , които успяхме да издействаме единствено за вас от дистрибутора.
ЗАБЕЛЕЖКА: Офертата важи до среднощ или до привършване на количествата. Побързайте, количествата се разпродават с огромна скорост.

Кликнете тук и грабнете универсалния револвер за отпушване – забравете за запушените тръби, разнасящи неприятни миризми.

Поръчайте Cloggsy и още през днешния ден имайте безупречно чиста канализационна система без майстори и приложимост на нападателни химически препарати!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР