Водната криза в Перник е дълго подтискана. Властта се надяваше

...
Водната криза в Перник е дълго подтискана. Властта се надяваше
Коментари Харесай

Депутат от БСП с интересно мнение за две партии, които могат да бутнат кабинета

Водната рецесия в Перник е дълго подтискана. Властта се надяваше на природата – да завали сняг или дъжд. Е, това не се случи. Водната рецесия в Перник има и стопански последствия. Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков.

"Трябва да забележим кой крепи това ръководство. ГЕРБ математически нямат болшинство. Колегите от "Воля " и "Атака " са в внимателно състояние, ще забележим какво решение ще вземат те.

Мотивите за вота за съмнение не са единствено поради рецесията в Перник, а и за идните водни рецесии. В Шумен виждаме голям брой повреди по мрежата. Видяхме и десетки тонове противозаконни боклуци.

Вотът на съмнение е в резултат на редовно безучастие. Трябват решителни промени и промени. ГЕРБ реагират с популистки ограничения в спешни обстановки ", сподели още той във връзка вота на съмнение.

"Нашите вотове не съумяват, само че живота демонстрира по-късно, че е било свястно да ги желаеме ", добави Божанков.

"България има задължения към Европейски Съюз. Проблемът не са отпадъците от вторични първични материали, а за неописаният отпадък, който влиза в България. Проблемът е в контрола на отпадъка. Въпрос на политика и ръководство ".

"Екологията няма цвят, околната среда е наследството на децата ни "

"Гешев изиска пояснение на член от Конституцията по отношение на имунитета на президента и вицепрезидента, само че нямаше претекстове и мотив. Ако няма съответен мотив, настояването ще е много необичайно ".

Припомняме, че през днешния ден основният прокурор Иван Гешев насочи първо запитване до Конституционния съд. Гешев изиска от конституционните съдии да изтълкуват наредбата на член 103 от Конституцията, която касае имунитета на президента и вицепрезидента.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР