В отдалечено крайбрежно градче в Австралия дълго време не могат

...
В отдалечено крайбрежно градче в Австралия дълго време не могат
Коментари Харесай

Ето къде търсят общопрактикуващ лекар с $450 000 заплата и безплатно жилище

В отдалечено крайбрежно градче в Австралия дълго време не могат да намерят общопрактикуващ доктор. За да заинтересуват евентуалните претенденти за позицията, те оферират заплата от 300 до 450 хиляди $ годишно, безвъзмезден наем на жилище с пет спални и 4WD SUV.  

Медицинската компания Livingston Medical търси доктор с подобаваща подготовка за работа в двете си клиники, ситуирани в Бремер Бей - на 500 км югоизточно от Пърт.

Главният изпълнителен шеф на заведенията, Рейчъл Ливингстън, сподели, че имат потребност от " швейцарски нож " в региона на медицината, пише The Albany Advertiser.

„ Да си единственият доктор в града, е мъчно, по тази причина имаме потребност от общопрактикуващ доктор и високо професионално равнище, който да оперира в незабавни случаи, да схваща от акушерство, упойка и да взема решение проблеми с психологичното здраве на пациентите “, сподели тя.

Успешният претендент за позицията се поучава да има настояща регистрация в Австралийската организация за контролиране на лекарите, подобаващ трудов опит и предпочитание да учи и да се развива като персонален доктор.

Достъпът до здравни услуги в селските региони на Австралия единствено се е влошил през последните години. Липсата на здравни грижи води до преждевременна гибел, като хората, живеещи в най-отдалечените региони на тази страна, умират 14,3 години по-рано от тези, живеещи в градовете.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР