Водили са се разговори при президента за евентуално въвеждане на

...
Водили са се разговори при президента за евентуално въвеждане на
Коментари Харесай

Скандал! Димитър Маргаритов: Президентът Радев е искал да въведе извънредно положение заради газа

" Водили са се диалози при президента за вероятно въвеждане на изключително състояние поради обстановката с газа. "

Това скадално разобличаване направи някогашният заместник-министър на стопанската система и промишлеността Димитър Маргаритов в студиото на БТВ.

Имало е коснултации с правни специалисти за слагане на въпроси какви са изискванията за въвеждане на сходно състояние, добави той.

" Беше споделено от участници в тези срещни, че сходни формати са се състояли от президентската институция. Правят някакви други неща и аз ви споделям, че не мога да разясня дали всички хора, които са назначени в последния ден и половина - са експерти ", сподели още Маргаритов.

По думите му в състава на служебния кабинет се усеща реваншизъм.

Интересното е това, че в границите на 3 дни се виждат две-три неща - стана ясно, че има известни реваншистки настроения на служебния кабинет, за един ден бяха осъществени стотина нови назначения, което е сносно авансово готова акция и се основава суматоха, каквато виждаме, че се пробва да всее, акцентира съобщи някогашният заместник-министър на стопанската система Димитър Маргаритов.

Маргаритов изясни, че е уволнен не поради това, че е позволил нарушаване, а е освободен като непотребен.

Според него ненужността като причина за освобождението му се демонстрира от това, че не е мечтан като част от екипа за ограниченията за отбрана на потребителите. Димитър Маргаритов обаче не е афектиран от освобождението му от зам.-министерския пост.

Той добави, че ограниченията на остарялото държавно управление работят – цената на хляба се е намалили, мярката за горивата се употребява, работещите ограничения за отплата на бизнеса с до 250 лв..

По отношение продажбата на божествен газ, Маргаритов се надява, че новите ръководещи би трябвало да имат поради закона, който е признат и да се постановат нужните наказания при продажба на райския газ.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР