Водещото заглавие тази пролет в програмата на AXN е сериалът

...
Водещото заглавие тази пролет в програмата на AXN е сериалът
Коментари Харесай

Джесика Алба и Габриел Юнион са „Лоши момичета“

Водещото заглавие тази пролет в програмата на AXN е сериалът „ Лоши девойки “, който в действителност е женското продължение на „ Лоши момчета “ с Уил Смит и Мартин Лоурънс. В основните функции гледаме Габриел Юнион като Сид Бърнет – сестрата на Маркъс Бърнет от „ Лоши момчета “ 2, и Джесика Алба, която играе Нанси Маккена.

Сид Бърнет - последно видяна в Маями да разрушава всесилен наркокартел, наподобява е оставила комплицираното минало зад тила си, с цел да стане следовател от полицията на Лос Анджелис.  Нейна партньорка е Нанси Маккена - работеща майка, чийто живот също по никакъв начин не е елементарен. Сблъсквайки се с най-опасните нарушители в Лос Анджелис, до момента в който подценяват разпоредбите и рестриктивните мерки на скоростта, Сид и Нанси се трансформират в действие, с която би трябвало да се преценяват и другите пазители на реда, само че най-много тези оттатък закона. Премиерата е на 27 април от 21 часа.

През април идват и четири нови сезона - „ Престъплението “ 2, „ Нощна промяна “ 3, „ Специален отряд “ 3, „ Военни закононарушения: Лос Анджелис “, 11.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР