Водещият на церемонията по раздаването на наградите Златен глобус Рики

...
Водещият на церемонията по раздаването на наградите Златен глобус Рики
Коментари Харесай

Кой и как взе на подбив знаменитостите на Златните глобуси?

Водещият на церемонията по раздаването на премиите " Златен глобус " Рики Джървейс остана правилен на себе си, като взе на майтап звездите и филмовата промишленост, оповестяват международните организации.

Той пусна сатиричните си стрели против огромните компании, като Епъл, Амазон и Дисни, които посредством свои продукции ни изнасят уроци по морал, а в това време употребяват рабски нископлатен труд в Китай . В същото време холивудските звезди лицемерно си затварят очи пред този факт.

" Ако на следващия ден ИДИЛ открие стрийминг портал, мнозина от вас биха се обърнали към своите сътрудници, с цел да се включат ! ", пошегува се Джървейс.

С острия си език водещият предизвести наградените да не употребяват церемония вечерта като платформа за политически изяви:

" Вие нямате право да назидавате публиката за нищо. Не знаете нищо за действителния свят! Повечето от вас са посещавали учебно заведение даже по-малко от Грета Тунберг. При приемане на премията просто благодарете на сътрудника си и на Господ и се изнасяйте! " -->

Относно склонността на Леонардо ди Каприо да излиза с девойки, два пъти по-малки от него, Джървейс се пошегува:

" Докато Лео гледаше 3-часовата премиера с негово присъединяване в " Имало едно време в Холивуд ", към края на прожекцията се оказа, че неговата нова другарка е към този момент прекомерно остаряла за него! "

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР