Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян започна разговора

...
Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян започна разговора
Коментари Харесай

Хекимян се закача с депутати от ГЕРБ и БСП: А вие можете ли да направите коремно на лоста като президента Радев. Ето какво му отговориха

Водещият на утринния блок на bTV Антон Хекимян стартира диалога с гостите си по тематиката за частната защита по селата по напълно непредвиден метод. Встрани от обявената тематика той пусна на Маноил Манев от ГЕРБ и на Иван Иванов от Българска социалистическа партия видеото с коремното набиране на лост на президента Румен Радев от през вчерашния ден, последвано от същото упражнение в осъществяване на Светльо Витков и отправеното предизвикателство към други политици.

„ Не е проблем. За някои не е проблем “, разяснява Маноил Манев от ГЕРБ. „ След това предизвикателство аз ще си разреша да направя някакво предизвикателство от системата на бойните изкуства и по този начин ще се занимаваме с физкултура “, добави той.

„ Интересно предизвикателство. Може да е опита. От казармата насам не сме ги правили тези извършения “, сподели Иван Иванов от ГЕРБ.

Хекимян отиде по-далеч в провокациите и фантазиите си: „ Няма да е неприятно тогава една физзарядка преди всяко съвещание на Народното събрание “.

„ Даже може да разтеглим концепцията – за какво не създадем една спортна зала депутатите да упражняват вътре? “, попита Манев. „ Е, още пари за депутатите мисля, че народът няма да го одобри добре “, възрази Хекимян. „ Ето, видяхте ли, че стигнахме до там, че когато депутатите изискат да се занимават със спорта, е проблем “, продължи представителят на ГЕРБ. „ Използвайте зала „ Арена Армеец “, отвърна водещият.

Въпреки шегите и закачките представителите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия съумяха да се скарат п главната тематика, както си му е редът.

Иванов поддържа мнението на основния прокурор и на презиеднта, че в случай че бъдат признати измененията в закона, позволяващи наемането на частна защита от кметовете на обитаеми места, ще се основат „ преториански армии на локални кметове “, което е рисково.

„ До момента в настоящия закон, остарелия закон, имаше ли опция кметовете да вършат не общински полиции, а примерно звена за самоохрана? Имаше тази опция. Има ли преториански армии? “, попита от своя страна Манев.

„ Този закон е оповестен за разискване на страницата на Министерство на вътрешните работи още 2016 година. Второ, господин презиеднтът разписа този закон януари месец. Той беше при него откакто го гласувахме и господин президентът го разписа “, посочи той.

„ Опасенията, които показваме, че този текст, който беше вкаран сред първо и второ четене - господин Манев ни заблуждава, че той е подлаган на публично разискване, против този закон се изрекоха работодателски организации... “, сподели Иванов.

„ Този текст не е пипнат “, прекъсна го представителят на ГЕРБ.

„ Довежда сигурно до деформиране на едни доста съществени публични връзки, каквито са сред страната... “, опита се да продължи Иванов и помоли съперника си да се държи възпитано.

От Българска социалистическа партия също са подготвили тъжба до Конституционния съд, само че дейностите на основния прокуро просто ги изпреварили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР