Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян и вицепремиера

...
Водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян и вицепремиера
Коментари Харесай

Хекимян и слугата на олигархията Симеонов дружно копаха ниво дъно в симбиозата власт-медии!

Водещият на утринния блок на bTV Антон Хекимян и вицепремиера Валери Симеонов спретнаха утринен каруцарски разговор, тормоз за фена. Единият - некултурен и нагъл в ефир, позор за жирналистиката, а другият - политик с безобразно държание, сходно на заядлива лелка.

"Малко изостанахте с информацията " на няколко пъти подмята Симеонов към Кака Тонка (наричан по този начин поради летните му гей осъществявания, за които писаха столични вестници). А от своя страна Хекимян го пита "И въпреки всичко реклама направихте ли си задоволително добра по този метод? "

Симеонов не спря да отвърна домакина си през целия диалог. Докато говореше за акциите си по Южното Черноморие, Хекимян се опита да зададе няколко въпроса, които провокираха вицепремиера още веднъж да накара журналиста да се усеща отговорен, че си е взел отпуска и по тази причина задава неуместни въпроси.

Разбира се Симеонов гордо се похвали, че първата борба против нарушителите по родното Черноморие към този момент е извоювана. „ За мен беше огромно наслаждение да възвръщам реда на инат на нарушителите ".

Гафовете и безумното държание на вицето не стопират до тук.

Actualno.com реши да изведе прозренията на вицепремиера в изявлението му пред bTV, тъй като както самият той сподели: "Който е влезнал в политика би трябвало да бъде подготвен непрестанно да бъде отстрелван ". Ето някои крилати изречения от вицепремиера на България:

"Под равнището ми е да давам отговор на всевъзможни глупотевини, които Българска социалистическа партия генерира на конвейер. "

"Недейте кълва на места "

"Сбърканяци колкото желаете, какво вършат те на Шипка с този байрак, който не е легален, незачитан. "

"Имаме чисто море три месеца – нямаме никакви инфекции, някой регистрира ли ги тези неща? "

А в оценката за външната политика на третото държавно управление на Бойко Борисов Симеонов регистрира „ триумфа на Бойко Борисов Турция, Македония, Западна Европа – съвършен балансьор, доста се усъвършенства този човек. „
Покъртително! Подмазването на властта и слугуването на олигархичните кръгове удря дъното, става чак непристойно.

И като за похлупак още една издънка направи Симеонов, този път във връзка МОН и концепциите да задържат децата в учебно заведение и да задължат родителите да запишат децата си в учебно заведение:

"Като не ги водят на учебно заведение, ще им бъдат отнети и страната ще ги отглежда ", споделя Валери Симеонов.

Интересно е в кое време се намира (или бленува) Симеонов...по всичко проличава във времето, когато всичко беше "на развъждане на страната ". А явно непознавайки закона, насочва директна опасност от страна на човек с публична власт за потъпкване на съществени права, обезпечени от Конституцията. Задължението на всеки човек с власт е да подсигурява, пази и поддържа правата ни по Конституция, т.е. свободата на жителите. Следователно, вицепремиерът Симеонов не е чел Конституцията, не я схваща или не я признава. Което е скандално!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР