Водещият на предаването Стани богат Михаил Билалов за пореден път

...
Водещият на предаването Стани богат Михаил Билалов за пореден път
Коментари Харесай

Билалов се направи на агент на ЦРУ в Стани богат

Водещият на предаването " Стани богат " Михаил Билалов за следващ път сподели забавно държание. Тази вечер една от участничките бе икономистът Жени Антонова.

Тя мина елементарно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лв., като на два пъти Билалов я накара да пее песни, свързани с въпросите. Самият той също сподели какви певчески умения има.



Още на шестия въпрос обаче Антонова много се затрудни и й се наложи да употребява жокер. Тя бе запитана " Кой фиктивен воин не е чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ? ", а вариантите бяха Джак Бауър, Джеймс Бонд, Джейсън Борн и Джак Райън.



Малко откакто зададе въпроса, Михаил Билалов смени диоптричните си очила с атрактивен модел слънчеви, очевидно, с цел да имитира сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ.

" Джейсън Борн е чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ. Джак Бауър мисля, че също е чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ. Джак Райън не го познавам ", стартира да разсъждава участничката.

" Значи като не го познаваш, не е от Централно разузнавателно управление на САЩ, по този начин ли? Ти всичките ли ги познаваш тези от Централно разузнавателно управление на САЩ. Те имат цел да не ги разпознават ", разяснява Билалов.

Счетоводителката изиска жокер " 50:50 ", който остави Джеймс Бонд и Джейсън Борн на екрана. Тя се насочи към първия и това бе правилен отговор.

" За индексирането на какво в България се изпозва така наречен швейцарско предписание ", бе идващия въпрос, а разновидностите - цените на горивата, пенсиите, ипотечните заеми или обменните курсове. Тя уточни " Б " и по този начин продължи напред.



Въпрос №8 бе " Как се назовава поетичната техника с повторение на гласни за основаване на музикално звучене на стиха? " - Асонанс, Сонет, Хайку или Псалм. Антонова първо звънна на другар, който обаче по никакъв метод не й оказа помощ. Затова повика брачна половинка си Антон Антонов, който бе нейн жокер в студиото. Двамата се сплотиха към отговор " А ", който се оказа правилен.

След това обаче сирената в студиото прозвуча и по този начин тя ще продължи присъединяване си на следващия ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР