Водещият на новото вечерно шоу на bTV Николаос Цитиридис е

...
Водещият на новото вечерно шоу на bTV Николаос Цитиридис е
Коментари Харесай

Падна поредна тайна за „Шоуто на Николаос Цитиридис“ СНИМКИ

Водещият на новото вечерно шоу на bTV Николаос Цитиридис е избрал Юлиан Вергов за първия си посетител в предаването тази вечер. Причините – пристрастеността му към комедията и фактът, че първата огромна роля на артиста в ефира на bTV, излиза наяве от „ Facebook “ страницата на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “.

Юлиан Вергов и Стефания Колева бяха в основните функции в първия ситком на bTV - „ Тя и той “. А във връзка присъединяване на артиста в новото вечерно шоу, екипът дава обещание „ по-различен, занимателен и напълно непредсказуем диалог “.

Най-коментираното телевизионно предаване стартира довечера от 22:30 часа по bTV, а името на водещия от гръцки генезис Николаос Цитиридис се трансформира в мотив за многочислени смешки и закачки в обществените мрежи.



„ Гърците ни превзеха с изключение на с узо и море, и с ТВ стратегия. НАРОДЕ! “, „ Най-после грък да пристигна у нас, все ние - у тях “, „ DMS #ЕДНОПОСОЧЕНБИЛЕТЗАГЪРЦИЯ “, „ Гъркът, сбъднал американската фантазия в България “, „ Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши “, Не го знам кой е този Индивидис “ и „ Няма ли българи, че се прибягна до грък! Не че нещо, но най-малко да си беше сменил името този човек, в случай че живее 20 години тук! “ са единствено част от колоритните смешки по адрес на водещия.

Наричат го още „ Сиктиридис “ и „ Цикатридинис Супозиторис “.

Най-дългоочакваното шоу по малкия екран ще се излъчва всеки делник преди късната емисия на bTV Новините. То ще следва формата на вечерно токшоу, прочут в целия свят. Освен първокласен комизъм, ще предложи вълнуващи диалози с български и интернационалните звезди и обществени фигури, разнообразни артистични осъществявания и в допълнение видеосъдържание, снимано отвън студиото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР