Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не

...
Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не
Коментари Харесай

Юксел Кадриев не стъпва на гроба на последната си любов, Яна Маринова ридае за приятелката си

Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не е стъпвал на гроба на последната си обич – варненката Диди Янкова. На 21 юни предходната година морската столица потъна в тъга, откакто красивата бизнес дама и хореограф на състезанието „ Мис Варна ” угасна от рак.
52-годишната Диди бе муза на журналиста в продължение на към година. Двамата по-късно се разделиха тихомълком, а след това Кадриев по този начин и не обявява друга обществена връзка. Тези дни актрисата Яна Маринова шокира със своя фотография, направена на гроба на своята починала другарка.
Преди да издъхне от подлата болест предходната пролет, Диди се мъчила грубо към 3 месеца.

Известната варненска хубавица бе изпратена два дни след неочакваната си кончива в бял затворен ковчег. Над 200 души се събраха в катедралния храм „ Успение Богородично ”, с цел да си вземат последно довиждане с нея. На погребението обаче изненадващо липсваше Юксел Кадриев, с който Диди имаше топла връзка. „ Каквото и да е станало сред тях, можеше да си вземе довиждане и да се простят ”, разясниха тогава възмутени другари на Янкова.
Красивата русокоска постоянно бе засичана в компанията му и в столицата, и във Варна, а Кадриев бе забелязван измежду гостите на последните състезания за хубост „ Мис Варна ”. „ Той е моят обичан мъж ”, споделяше на висок глас варненката. Тя планираше да продължи живота си с Кадриев, само че двамата ненадейно се разделиха, а малко по-късно варненката бе диагностицирана с тежкта болест.

За 8 години след развода си с оперната певица Бонка Георгиева Юксел завъртя няколко любовни афери, усърдно отразени от папараците на „ Уикенд ”. Нито една от тях обаче не бе афиширана от новинаря, който не си разреши да даде гласност даже на връзката си с ослепителната хубавица Ангела, гардеробиерка в „ Шоуто на Слави ”. Според мълвата, Кадриев бил вдлъбнат като възпитаник по варненката Диди и с нея изживял в действителност вълнуваша обич.
Знойната русокоска бе собственичка на империя от 6 компании, множеството от които развиваха активност в областта на козметичните услуги и хубостта. Макар че Юксел бе с цели 7 лета по-млад от Диди, разликата във възрастта им въобще не го тормозила. Янкова била много поддържана жена и никой не й давал повече от 40 години.
Инфо: hotarena

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР