Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев изненадващо

...
Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев изненадващо
Коментари Харесай

Резил: Сравниха Юксел Кадриев с Деян Икебаната

Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев изненадващо беше взет на майтап от личните си сътрудници от утринния блок, видя ранобуден кореспондент на „ Уикенд “. Шегата с Кадриев беше изстреляна в ефира на Би Ти Ви в понеделник в 6,55 ч. сутринта от спортния публицист Петър Бакърджиев, който постоянно се майтапи солено с сътрудниците си.
Повод за майтапа стана излъчено видео, в което мъж свири на пиано под водата, оборудван с защитен костюм. Дни по-рано Юксел Кадриев разгласява видео в платформата Youtube, в което извършва кавър версия на общоизвестната коледна ария Let It Snow („ Нека вали сняг “), до момента в който свири на пиано.

„ Юксел Кадриев може също да се снима под вода. Доколкото знам е алпинист, броди из планината “, обади се Петър Бакърджиев. Водещият Златимир Йочев безшумно допусна, че „ Юксел събира гъби “, само че сътрудника му се направи, че не го е чул и с необятна усмивка попита цели 3 пъти: „ Съчки ли събира Юксел в планината? “, правейки отпратка към известната ария на Деян Неделчев – Икебаната, която е всекидневен химн на родните хомосексуалисти.

Грубата смешка с Юксел за момент стъписа и Златимир Йочев, и синоптикът Борислав Лазаров, само че секунди по-късно и двамата прихнаха да се смеят, инфектирани от откровения смях на Петър Бакърджиев. За да спасят ситуацията, операторите незабавно пуснаха различен клип от видеообмена, а Боби Лазаров побърза да замаже гаврата с Юксел Кадриев с благопожелание към всички „ тик-токъри, ютубъри и инфлуенсъри “.

Преди няколко години новинарят от Би Ти Ви претърпя тежък бракоразвод със брачната половинка си Бонка Георгиева. Скандалите сред някогашните съпрузи стигнаха и до правосъдна зала, а през 2012 година Бонка беше арестувана за малко в полицията по тъжба на тв представителя, който се тормозил, че оперната певица желае да го убие. Впоследствие двамата се сдобриха в името на щерка си Габи. Междувременно Юксел се впусна в няколко други връзки, а за последно даже бе благоприятен за гъркиня.

Що се отнася до спортния публицист Петър Бакърджиев, той постоянно си прави груби и недомислени смешки в ефир с сътрудниците си от Би Ти Ви. Преди година Бакърджиев забърка синоптичката Натали Трифонова в интимна конспирация с репортера Денислав Борисов. Без доста да му мисли, Бакърджиев описа по какъв начин до момента в който идвал на работа рано сутринта, видял Денислав Борисов да слиза от джипа на Натали. Засегната от разказаната в ефир история, Натали потърси пояснение от Бакърджиев: „ Ти си огромен клеветник! Постоянно искаш нещо пред феновете да ме изложиш. Ти не може наши истории да ги плямпаш по този начин в ефира “, скара се русокоската на спортният публицист.

Няколко месеца по-късно обвиненият в загадка връзка с Натали Денислав Борисов напусна изненадващо Би Ти Ви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР