Водещият на MSNBC Джой Рийд предположи, че републиканците искат да

...
Водещият на MSNBC Джой Рийд предположи, че републиканците искат да
Коментари Харесай

Джой Рийд от MSNBC предполага, че републиканците от Алабама искат принудително раждане, робски труд в тирада относно решението за ембриони

Водещият на MSNBC Джой Рийд допусна, че републиканците желаят да " задължават " раждането и да върнат робския труд в дрънканица в отговор на изказванието на републикански сенатор, че " имаме потребност от повече деца. "

Сен. Томи Тубервил, R-Ala., направи коментара по време на изявление за медиите, обяснявайки поддръжката си за решението на Върховния съд на Алабама, което смята замразените ембриони за деца. Рийд отговори на новинарския клип в своя TikTok и сложи под въпрос претекстовете на Тубервил.

„ Дами и господа, представям ви най-глупавия член на Сената на Съединените щати: Томи Тубервил “, сподели тя на почитателите си, преди да реагира на клипа. Тя попита дали републиканецът приканва за „ мандат “ за раждане, предполагайки, че Америка се трансформира в „ Историята на слугинята “.

„ Кои сме „ ние “? Вие сте федерален чиновник, вие сте Сенатор на Съединени американски щати, желаете да кажете, че федералното държавно управление има потребност от повече деца? Не знаех, че има федерален мандат за държавното управление на Съединени американски щати да изисква увеличение на популацията. Откъде идва този мандат? “ - попита тя в обявата. „ За какво? “

Водещата на MSNBC Джой Рийд се чудеше дали републиканците желаят да принудят раждането и да наранят чернокожите със мощни гранични политики и решение за IVF. (Джой Рийд посредством TikTok)

" Съединените щати имат население на север от 327 милиона души. Защо имаме потребност от повече деца? " Рейд продължи.

Под видеото имаше хаштагове за „ Христофашизъм “ и „ Долно око “, отпратка към „ Историята на слугинята “. Рийд постоянно съпоставя консервативните обществени политики с религиозната антиутопична история.

Тя продължи да се подиграва на републиканците, които „ крещят “ за по-силна гранична сигурност на фона на новините, че близо 7,3 милиона мигранти са под наблюдението на президента Байдън.

Тя попита дали републиканските законодатели популяризират подправени данни за повишаването на незаконните мигранти.

„ Вашата партия, сенатор Тубервил, е тази, която крещи, че 10 милиона имигранти, които даже не знам какъв брой са има някакъв смисъл, тъй като не е, тече в страната, откогато Джо Байдън стана президент, а вие твърдите, че това са прекалено много хора, че в случай че повече хора идват на южната граница, това е някаква рецесия “, тя сподели с саркастичен звук.

U.S. Митническата и гранична отбрана е проследила над 1 милион срещи с мигранти през настоящата фискална година, най-ранният този брой, достиган в миналото.

Мигрантите се събират пред хотел Рузвелт, където десетки неотдавна пристигнали мигранти са лагерували, до момента в който се пробват да си обезпечат краткотрайно жилище на 2 август 2023 година в Ню Йорк. (Алекси Розенфелд/Гети изображения)

" Но в този момент казвате, че имаме потребност от повече деца? " — попита тя невярващо. „ Можете ли да обясните кои сме „ ние “ и каква е задачата? “

След това водещият на MSNBC свърза мненията на Tuberville с историята на робството в Алабама. Тя предложи доктрина, че републиканците желаят по-силна граница, с цел да се възползват от бедните чернокожи хора.

„ Казвате ли, че щатът Алабама се нуждае от повече деца, тъй като смятате, че това население ще включва хора, които може би са небогати и задоволително обезверен, в случай че изгоните имигрантите, както доста от вас всички желаете да извършите, и можете да ги накарате да правят работата, която правят мигрантите в този момент? " тя попита. „ Защото този тип звучи като иго! “

След това Рийд се чудеше на глас дали Тубервил като „ бял ​​човек “ в действителност предлага „ Великата доктрина за заменяне “ за увеличение на бялото население.

 Върховният съд на Алабама постанови в петък, 16 февруари 2024 година, че замразените ембриони могат да се смятат за деца според щатския закон, решението, съгласно критиците, може да има съществени последствия за лекуването на безплодието. (AP Photo/Lynne Sladky, File)

„ Това е малко злокобно. Малка „ История на слугинята “, не мислите ли? “ попита тя.

Връщайки се към случая с ин витро оплождане в Алабама, Рийд изясни, че се опълчва на правосъдното решение, потвърждавайки, че ембрионите не са живи и не са нищо повече от „ замразена тъкан “.

Върховният съд на Алабама постанови по-рано този месец, че замразените ембриони се смятат за деца, в отговор на два непозволени случая на гибел, заведени от три двойки, чиито замразени ембриони са били унищожени при случай в. Решението накара трима снабдители на плодовитост да спрат услугите в щата.

Рийд сподели, че казусът демонстрира, че законодателите в Алабама желаят бедните дами да бъдат принудени да имат бебета, тъй че щатът да има „ евтина, обезверена работна мощ “ сравнима с " системата Antebellum ".

Крайнолевият водещ е едно от лицата на политическото отразяване на MSNBC и оказва помощ в отразяването на изключителни политически новинарски събития.

Мелиса Руди, Андерс Хагстрьом и Гриф Дженкинс от Fox News способства за тази публикация.

Кристин Паркс е асоцииран редактор за Fox News Digital. Прочетете повече.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР