Водещият на Gladiators Брадли Уолш се оказа в малко неприятна

...
Водещият на Gladiators Брадли Уолш се оказа в малко неприятна
Коментари Харесай

Водещият на BBC Gladiators Брадли Уолш кара сина си Барни да настръхне, докато прави много дръзка шега

Водещият на Gladiators Брадли Уолш се оказа в малко неприятна обстановка със своя съ-водещ по време на довечера в предаването на BBC.

Звездата от Chase накара сина си и съ-водещ Барни Уолш да настръхне, откакто направи нагъл коментар за „ суинг “ тъкмо преди Hang Tough Challenge. Барни откри, че умолява татко си в никакъв случай повече да не прави пикантна смешка след закачките сред татко и наследник.

Гладиаторите се завърнаха на нашите екрани по-рано довечера за четвъртия епизод от рестартирането на BBC на класическото игрално шоу, само че малко по-късно заради разбъркване на графика. Сблъсъкът на Шестте народи сред Уелс и Шотландия на стадион Принсипалити в Кардиф беше излъчен по BBC One от 16:00 до 19:10 - което значи, че Гладиаторс беше отритнат до 19:10.

Докато домакините от Gladiators показаха Hang Tough Challenge, Барни не беше доста впечатлен, когато Брадли безсрамно разгласи: „ И в този момент е време за малко суинг. “ Барни бързо попита татко си със смях: „ Моля те, в никакъв случай повече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР