Водещият на Fox News Тъкър Карлсън неотдавна прави шокиращи твърдения

...
Водещият на Fox News Тъкър Карлсън неотдавна прави шокиращи твърдения
Коментари Харесай

Има ли загинали след срещи с НЛО ?

Водещият на Fox News Тъкър Карлсън наскоро прави шокиращи изказвания по отношение на американската войска и нейното присъединяване в случаите с неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

По време на директно телевизионно лъчение Карлсън споделя диалог, който е имал с професор от Станфорд, без обаче да загатва името на учения. Водещият прецизира единствено, че професорът е изучавал повече от 100 смъртни случая на военни след травматични мозъчни пострадвания, породени от срещи с НЛО. Професорът е бил назначен от Министерството на защитата на Съединени американски щати преди повече от 10 години да проверява тези смъртни случаи. Според професора с изключение на съдбовните последствия от срещте с НЛО има и десетки правосъдни каузи в поддръжка на неговите констатации.

Тъкър Карлсън споделя, че в някои случаи тези НЛО са кацали във военни бази и военният личен състав се е доближавал до тях, което е довело до мозъчно пострадване или даже гибел. Карлсън показва изненадата си, че тези произшествия не са получили доста медийно отразяване.

Министерството на защитата на Съединени американски щати обаче отхвърля тези изказвания. Според представителя на Министерството на защитата Сюзън Гоф „ тази история е погрешна ". Пентагонът отхвърля да разяснява въпроса.

Темата за НЛО постоянно е била спорна и това, че военните отхвърлят ​​тези изказвания, не е изненадващо, акцентира и Карлсън. Видеото показва неговия диалог с откривателя на тематиката за НЛО и американската публична стратегия за проучване на неидентифицирани летящи обекти Лу Александър.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР