Водещият на BBC News Глен Кембъл разкри момента, в който

...
Водещият на BBC News Глен Кембъл разкри момента, в който
Коментари Харесай

Звездата на BBC News диагностицирана с нелечим рак като тумор, открит след катастрофа с велосипед

Водещият на BBC News Глен Кембъл разкри момента, в който лекарите са разкрили, че той има мозъчен израстък, който евентуално ще го убие, откакто е претърпял ужасна злополука с велосипед, при която той първо се удари в асфалта.

48-годишният, който е политически редактор на BBC Scotland, излезе обществено с диагнозата си в искрено изявление, в което сподели, че ще му липсват децата му пораства, само че не се опасява от гибелта.

Мрачната вест беше открита едвам когато Глен падна от колелото си, до момента в който караше велосипед по неравномерен път. По това време Глен сподели, че се опасява да бъде прегазен, защото лежеше некадърен да се движи, само че беше избавен от минаващ чужд, който спря придвижването. След като счупи 10 ребра, Глен беше лекуван за пострадванията си и го оставиха да се прибере.

Но кошмарът не свърши, защото седмици по-късно журналистът откри, че не може да върви или да приказва в съгласие. Съпругата му се притесняваше, че той получава инсулт, само че се оказа, че Глен получава припад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР