Водещият на „Семейни войни“ си присади коса! Господ определено не е

...
Водещият на „Семейни войни“ си присади коса!
Господ определено не е
Коментари Харесай

Не само нисък, но и плешив! Докато някои бачкат, Цецко от „Семейни войни“ си сложи коса

Водещият на „Семейни войни“ си присади коса!
Господ несъмнено не е бил великодушен към Цветомир Иванов що се отнася до външния му тип. На водещия на „Семейни войни“ не му е обещано доста свише, само че пък с възторг и благосклонност той компенсира нещата, които му липсват.



Разбира се, няма по какъв начин да компенсира ниския си растеж, който го отличава в тв ефира. Цецко е на границата да се води джудже, само че въпреки всичко е избегнал този миг.

Оказва се, че това не е единственият проблем на водещия във връзка с визията. Той към този момент е и плешив, което в комбиниране с растежа му става извънредно отблъскващо за дамите.

Ето за какво водещият се е подложил на процедура по присаждане на коса. Въпреки че не е напълно плешив, а единствено тук-там, Цецко не можел да се покася по този начин и по тази причина лежащ под ножа.

Това е и повода „Семейни войни“ да слезе от дребния екран. За да си присади коса, водещият е излязъл в отпуск, а от продукцията решили, че с негов заместител няма да пожънат същите резултати.

Така Цветомир хем си умря добре, хем се разкраси. В дни на рецесия не всеки може да си разреши сходен разкош, само че Цецко е от щастливците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР