Водещият Михаил Билалов ще закрие последния специален епизод на Стани

...
Водещият Михаил Билалов ще закрие последния специален епизод на Стани
Коментари Харесай

100 Кила показва знания в Стани богат

Водещият Михаил Билалов ще закрие последния специфичен епизод на " Стани богат " - „ Въпрос на бъдеще “ - тази неделя, 23 юли, от 20:00 ч. по bTV. Титулярният водещ на играта ще се разгласи за „ експерт по отваряне и затваряне на специфични телевизионни сезони “ и ще благодари на своите сътрудници и другари, които през последните седмици се настаниха в горещия му стол и бяха звездни водещи на специфичните благотворителни издания.

Каузата в последния специфичен епизод ще е в поддръжка на читалище „ Пробуда “ в Каравелово, което пострада съществено вследствие на проливните дъждове в региона на карловско, през септември предходната година. Пет села се оказаха под вода и в региона беше оповестено бедствено състояние, а дворът на читалището беше напълно под вода. Създадено през 1899 година, към този момент повече от 120 години читалището в Каравелово е духовно средище и страж на културата в региона. Близо година по-късно селото все-още не може да се съвземе, а за читалището има още доста какво да се направи.

В поддръжка на читалище „ Пробуда “ в неделя ще играят обичани известни персони и герои свързани с идеята, а събраните средства ще отидат за възобновяване и „ пробуждането “ на читалището, с цел да бъде то още веднъж център на духовността и знанието.



Първата двойка, която ще се впусне в играта се състои от колоритната актриса и певица Милица Гладнишка и родената в Каравелово и щерка на секретаря на читалището - Мария Шопова, която е и управител по корпоративна сигурност в огромна интернационална компания. В публиката ще бъде и секретарят на читалището – самата Дора Шопова, която е отдала 46 години от живота си на него.

Във втория тандем, който ще поддържа читалището в Каравелово влиза проф. Николай Овчаров, който е лекар на историческите науки, археолог и не инцидентно постоянно е именуван българският Индиана Джоунс. Негов съотборник в играта ще е доброволецът юрист Петър Петров, който е измежду първите отзовали се на място незабавно след наводнението и дружно с другите доброволци изгребва тонове тиня.

Третият тим в неделя също се включва с голямо предпочитание за възобновяване и пробуда на читалище „ Пробуда “ и е със звездното присъединяване на Явор Янакиев, по-познат като рапъра с огромно сърце - 100 Кила. Той ще играе дружно с финансовия анализатор и сътрудник на Мария Шопова от Каравелово – Николай Вълчев.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР