Водещият кардиолог д-р Борче Николовски застава зад кампанията на Дарик

...
Водещият кардиолог д-р Борче Николовски застава зад кампанията на Дарик
Коментари Харесай

Д-р Борче Николовски става част от кампанията „По-здрави с Дарик“

Водещият кардиолог доктор Борче Николовски застава зад акцията на Дарик Югоизток за предварителна защита на хипертонията и първокласен живот.

Той ще стане част от откритата приемна на рубриката „ По-здрави с Дарик “, която на 18.08, петък от 18.00 часа ще се състои в Приморско.

Шатрата ще бъде ситуирана на площада пред постройката на Общината, където всеки искащ ще може да ревизира здравния си статус, да се съветва със експерта, да получи повече информация за вярната грижа за своето сърце, да премери своето кръвно, а дружно с всичко това да бъде весел с дарове и опция за присъединяване в нашата лотария, в която огромната премия е смарт уред за кръвно и ваучер за барокамера.

Д-р Борче Николовски, притежател на оценката в класацията „ Достойните лекари “ е член на Европейското сдружение по „ Кардиология “ – ESC, на Европейската асоциация по сърдечно-съдова диагностика – EACVI, на Асоциацията по сърдечна непълнота – HFA, на Съвета по клапни сърдечни болести – VHD, на Българското сдружение по Кардиология – БДК и на етичната комисия към РК-БЛС в Бургас. Участвал в редица научни конгреси. Понастоящем работи в болница „ Бургас Мед “, а през годините е бил предан на грижата за своите пациенти, което е и причина да одобри поканата ни за присъединяване в акцията на Дарик.

Тя продължава към този момент втора поредна година, а задачата и е да увеличи здравната просвета на жителите. Партньор в идното този петък събитие са Община Приморско, Агата.бг, " Стинг фарма ", Национално обединяване от самостоятелни аптеки „ Алианс сървиз “ и " Ashkan Life ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР