Принц Хари и Меган Маркъл могат да бъдат поканени в

...
Принц Хари и Меган Маркъл могат да бъдат поканени в
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл са „поканени в Гана“ след огромен успех в Нигерия

Принц Хари и Меган Маркъл могат да бъдат поканени в Гана след техния „ успех “ при значимото им пътешестване до Нигерия, съгласно източници.

Длъжностни лица и водещи икони на западноафриканската страна имат предпочитание херцогът и херцогинята на Съсекс да посетят след техния „ триумф “ в прилежащата им страна Нигерия, настояват източници извънредно пред Mirror. Вътрешни хора настояват, че водещите фигури в страната и артистичните авторитетни персони желаят семейство Съсекс да летят до Акра, столицата на Гана, която беше толкоз обичана от починалата баба на Хари, кралица Елизабет II, и ще създадат всички спирки, с цел да ги накарат да се почувстват като вкъщи си.

Източник сподели: „ Вече има доста диалози и неспокойствие в Гана, всички са толкоз нетърпеливи Хари и Меган да дойдат и да изпитат страхотната просвета и топлота. Няколко топ имена към този момент са посетили Гана през последните години от Ед Шийрън, Наоми Кембъл и Идрис Елба от One Direction, който е диджей на сватбата на Хари и Меган, също е редов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР