Водещият и продуцент Иван Христов, и половинката му Ирина Тенчева

...
Водещият и продуцент Иван Христов, и половинката му Ирина Тенчева
Коментари Харесай

Иван и Ирина нарушиха мълчанието

Водещият и продуцент Иван Христов, и половинката му Ирина Тенчева не са от светските двойки, които постоянно можеш да видиш на аления килим, на което и да е събитие. Този път обаче нарушиха "мълчанието " си и не се скриха от светския искра. В бонбонено розова рокля с кормила госпожа Тенчева щурмува блестящата гала на Жена на десетилетието, проведена от най-популярния ни женски уебсайт Woman.bg преди броени дни. Любимият й Иван ни изненада с формалния си образ, съпроводен с папионка.



Часове преди влиятелните награди, Ирина направи къса равносметка в обществената мрежа. Припомняме ви, че тя бе измежду номинираните в категорията "Майките, които ни въодушевяват ". "Преглеждам нюз фийда си в края на един не изключително радостен ден (б.а. поради кончината на продуцентката и публицист Весела Тотева, с която бяха близки приятелки) и виждам какъв брой от девойките, с които дружно пораснахме през последните 10 години сме номинирани за Жена на десетилетието (Как звучи... Иван припява до мен “баба ми е съдбовната жена, тя е жена на всички времена). Покрили сме категориите, мацки! Чудесна компания сте, с която си поисквам да не преставам пътуването през времето десетилетие след десетилетие! Ако някой ме беше питал преди 10 години защо е най-вероятно да бъда отличена когато стана на 40 не бих помислила за по този начин дефинираната номинация ", акцентира с горделивост Тенчева.

Тя демонстрира и доза сдържаност към наличието си измежду номинираните. "Но в случай че при всичките ми недостатъци, на моменти съмнения, дребни и огромни избори, които съм правила през тези години..., в случай че макар и поради тях децата ми и дамите, с които поддържам връзка биха ме нарекли “майка, която вдъхновява”...то аз няма какво да кажа, с изключение на, че това е огромно утешение за мен и ви благодаря. Иначе... в случай че тези награди би трябвало да бъдат поднесени на дами за образец, то в моята категория всички майки ги заслужават повече от мен, сигурно! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР