Водещият български производител на бойлери представи – своя нов

...
Водещият български производител на бойлери  представи – своя нов
Коментари Харесай

Иновативният бойлер ELDOM Hybrid дава екологично и икономично решение за бъдещето

Водещият български производител на бойлери " " показа – своя нов хибриден бойлер, единствен на българския пазар, който подсигурява освен спестовност на силата, само че и деен принос към опазването на околната среда.
Екологично и икономично решение
Новият на " " е основан с мисълта за бъдещето. В един свят, в който климатичните промени стават все по-осезателни, е от значително значение да търсим решения, намаляващи карбоновия ни отпечатък. Хибридният бойлер на " " е основан по немска технология. Използва за загряване на водата слънчева сила, генерирана от фотоволтаични панели, и електрическо напрежение от мрежата. е неповторим за нашия пазар, тъй като предлага освен спестовност, само че и цялостна самостоятелност от електрическата мрежа при потреблението на повече панели. Благодарение на този новаторски метод, бойлерът е уникален в България.
Икономия и успеваемост
Освен екологичните си преимущества, новият бойлер обезпечава и забележителна спестовност. След като се конфигурира – което всеки може да направи самичък, потребителите могат да се любуват на гореща вода, загрявана отчасти или изцяло от слънцето, като се употребява минимално количество електричество. Това доста понижава месечните разноски. Благодарение на хибридния принцип и потреблението на фотоволтаични панели, новаторският бойлер може да понижи разноските за сила в едно домакинство с до 70%.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР