Водещите на централната емисия Новини по Нова влизат в шоуто

...
Водещите на централната емисия Новини по Нова влизат в шоуто
Коментари Харесай

Драма в НОВА! Къде отиват култови водещи

Водещите на централната емисия „ Новини ” по Нова влизат в шоуто „ Като две капки вода ”, оповестиха от малкия екран.

Ники Дойнов ще е в журито. Колежката му Ани Салич пък става водеща дружно с титулярите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро.
-->
Това обаче ще се случи единствено в границите на три благотворителни излъчвания в поддръжка на деца в неравностойно състояние. Сезонът започва на 12 февруари.

Понеже злобарите постоянно разясняват, че продуцентът на „ Капките ” Маги Халваджиян непрестанно бута едни и същи хора в ефира на Нова телевизия, в този момент той е решил да предприеме напълно нов метод. Макар и единствено за три излъчвания, сменя журито и вкара изцяло непознати за необятната публика лица, които сигурно ще разтопят сърцата на доста фенове, тъй като са деца.

Телевизията е подготвила нещо, което не е правено до момента в родния ефир, а точно – благотворителен минисезон на шоуто „ Като две капки вода ”.

Звездите, които влизат в мини сезона, са Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Краси Радков, Тити Папазов, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, Деси Слава и Вики Терзийска от „ Мастило ”. Единствено последната не е взела участие в шоуто до момента.

Единствено последната не е взела участие в шоуто до момента. Известно е, че тя прекара няколко години надалеч от сцената, откакто се омъжи и роди две деца. Но в последно време прави опити да се завърне под светлините на прожекторите.

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР