Водещите на Нова Телевизия Виктор Николаев и Мирослава Иванова се

...
Водещите на Нова Телевизия Виктор Николаев и Мирослава Иванова се
Коментари Харесай

Голям скандал в НОВА! Кой подлуди Виктор Николаев

Водещите на " Нова Телевизия " Виктор Николаев и Мирослава Иванова се подразниха от теориите на адвокат-антиваксър, който приказва за имунизациите и зеления документ в студиото на утринния блок.

Адвокатите Виктор Костов и Пламен Таушанов разискаха би трябвало ли в Народното събрание да се влиза след имунизация, преболедуване или антитела. 

" Депутатите да не влизат със документ в Народното събрание е следващата акция на така наречен съпротива да бойкотира държавното управление още от първите дни. Това е едно политическо говорене, което няма никаква правна и здравна логичност ”, съобщи юристът Пламен Таушанов от Асоциацията за протекция на българските пациенти пред Нова телевизия.

„ Това е фундаментален проблем, тъй като в Европейския парламент се влиза със документ, само че има заведени каузи от парламентаристи против тази дискриминационна процедура ”, сподели от своя страна юристът Виктор Костов.

„ Зеленият документ е противоконституционен, дискриминационен и унижава човешкото достолепие. Аз съм юрист, само че държа на човешките права ”, добави той и добави, че има 20 клиенти, с които завеждат правосъдни каузи. 

Водещият на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев опонира, че зеленият документ към този момент служи като втори паспорт и попита за какво не се стачкува против документите за идентичност, където ни взимат персоналните данни и ни снимат.

Виктор Костов пък съобщи, че клиентите му имат право на живот и че имунизациите са " пробните инжекции ", които нарушават правото на живот.

Водещият на предаването прекъсна юристът с думите: " Достатъчно. Говорите цялостни нелепости, неистини и простотии. Аз по-налудничаво изявление не съм чувал ". Николаев изиска от юриста да покаже документи, с цел да удостовери думите си, и добави, че в случай че е знаел, че ще приказва неистини, е нямало да го предложения. 

Адвокат Костов обаче сподели, че " медиите, които би трябвало да дават различна информация ", лъжат: " Вие сте пропагандно предаване. Данните са във видео в интернет ". 

Таушанов добави, че Костов приказва " хуморески " и клиентите му се " връзват на приказките ".

Водещият Виктор Николаев изиска Костов да потвърди думите си с документи. " Когато някой се изцвъка с такова изказване, би трябвало да го потвърди ", сподели още той и се извини на Таушанов за гостуването на другия юрист. Другата водеща - Мирослава Иванова, съобщи, че не схваща по какъв начин може юрист да плаши по този метод.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР