Водещата Вихра Петрова, по-известна като бившата жена на продуцента Иван

...
Водещата Вихра Петрова, по-известна като бившата жена на продуцента Иван
Коментари Харесай

Това наистина ли е Вихра? Бившата на Иван тръгна на лов за м...

Водещата Вихра Петрова, по-известна като някогашната жена на продуцента Иван Христов, се реши на коренна смяна. Припомняме, че причина за скандалния бракоразвод на известното семейство стана екранната половинка на Петрова, Ирина Тенчева, поради която Иван напусна Вихра и сътвори ново семейство, пишат от saveti.net.

Днес Иван и Ирина имат свое общо дете Самуил и напряко „ не помниха “ по кое време са се събрали, до момента в който Вихра продължава да бъде сама.

Истината е, че след раздялата с Христов тя по този начин и не сподели мъж до себе си.

Дори и да е имала флиртове и увлечения, то те са се оказали краткотрайни.

Явно грижите по подрастващата й щерка Ава не са задоволителни, с цел да запълнят празнотата в женската й душа, като Петрова по всякакъв начин се стреми да срещне любовта.

Доказателство за това са фотосите й в обществената мрежа, на доста от които проличава, че е употребила филтри за разкрасяване. Един от фотосите обаче безусловно ни изуми – на него Вихра Петрова се е докарала на… гейша.



Тежки изкуствени мигли, бяло лице и алено червило, в комбиниране с типичния за гейшите кок, декориран с червени цветя и кимоно. Така се е барнала увличащата се по астрология някогашна водеща, допускаме, в следващ опит да си откри мъж.

Много от потребителите и до ден-днешен не стопират да се чудят по какъв начин може Петрова да бъде сама, откакто е към момента млада и привлекателна.

„ Ако би трябвало да сме почтени, чисто физически Вихрето е по-хубава от някогашната си съперничка Ирина. Явно повода да бъде оставена от Иван и да не си откри мъж до момента, се корени в характера й “, разясняват из форумите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР